Blog Categories

Blog Categories

Termeni si conditii

 1. Clientii trebuie sa furnizeze articolele curate, nepurtate in saculetul alocat. Articolele nespalate sau deteriorate nu vor fi acceptate sau calcate.

 2. Orice modificare a datei sau intervalului de livrare adusa de beneficiar trebuie anuntat in timp util. Se va stabili o noua data sau loc de livrare.

 3. Calcarea hainelor se va face in baza indicatiilor mentionate pe eticheta acestora. In cazul in care acestea lipsesc, calcarea lor se va face pe raspunderea clientului.

 4. In anumite cazuri primirea hainelor se va face numai cu acordul specialistului si pe raspunderea clientului. Articolele din piele naturala si blană naturala sau cele care contin componente din aceste materiale se vor calca pe raspunderea clientului.

 5. In ceea ce priveste uzura, ambele parti recunosc în principiu o uzura de 30% pentru orice obiect predat. 

 6. Nu garantam pentru obiectele uitate în buzunare, indiferent de valoarea acestora.

 7. Calcatoria.ro nu este raspunzatoare pentru neexecutarea prestatiilor la termen, datorate unor cauze de forta majora (lipsă energie electrica, etc.). Acestea vor fi comunicate in timp util clientilor.

 8. Restituirea obiectelor calcate se va face pe baza bonului de comanda eliberat. In cazul pierderii acestuia, eliberarea se va face numai pe baza unui act care confirma identitatea si adresa clientului.

 9. Eventualele obiectii trebuie facute in momentul ridicarii/predarii obiectelor, reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.

 10. Calcatoria.ro nu este responsabila pentru materialele ale caror fibre au fost distruse inainte de procesul de calcare (spalare la temperature nepotrivite, centrifugare excesiva etc) si care nu mai pot fi redresate, compromitand asptectul final de dupa calcare.

 11. Daca obiectele predate îsi modifica dimensiunile sau se deterioreaza din cauza unor vicii ascunse (ex.: defectiuni provenite din insuficienta rezistenta a tesaturii si a cusaturii, din insuficienta rezistenta a colorantilor etc.) societatea este absolvita de orice raspundere.

 12. Calcatoria.ro isi asuma responsabilitatea pentru articolele de imbracaminte distruse in timpul procesului de calcare. In astfel de cazuri se vor lua masuri de comun accord cu clientul pentru a minimaliza neplacerile provocate.