Servicii de calcat haine

Preluam rufele, spalate si uscate in prealabil, din locul si la ora stabilite.

Calcam rufele conform preferintelor fiecarui client in parte.

Livram in 48 de ore la locul de preluare sau in alt loc daca se doreste.

In costul comenzii sunt incluse, la alegere:

– apretarea rufelor de calcat;

– parfumarea rufelor calcate;

– retusuri;

– rufele calcate cu sau fara dunga;

– rufele returnate impachetate sau pe umerase;

– returnarea si refolosirea umeraselor.

Cum procedam?

Se stabileste  ziua si intervalul orar pentru preluare, dupa care un agent al Calcatoria.ro soseste si preia comanda de haina care este inregistrata corespunzator pe bonul de comanda. Agentii poseda cantar pentru determinarea greutatii hainelor si sac corespunzator pentru transportul acestora.

Rufele de calcat se pun in sac, se cantaresc si se completeaza bonul de comanda cu datele clientului si preferintele in legatura cu procesarea comenzii (apret, dunga, pe umerase etc.) precum si data si intervalul de livrare.

Inventarierea rufelor de calcat se poate face la domiciliul dumneavoastra in momentul preluarii sau la sediul Calcatoria.ro. In ambele cazuri veti primi o notificare pe e-mail corespunzatoare rezultatului acestei operatiuni.

La livrarea hainelor calcate se achita contravaloarea comenzii.

Responsabili fata de mediu

Minimizam impactul asupra mediului inconjurator utilizand in procesul de calcat haine doar materiale biodegradabile. De asemenea, utilajele au cel mai mic consum de electricitate de pe piata.

Dezinfectare

Echipamentele noastre functioneaza pe baza de abur, cel mai puternic dezinfectant bio cunoscut. Astfel comanda de calcat haine trece printr-un proces de sterilizare. Se distrug bacterile prin calcare, fara substante chimice.

Retusare

Uneori, cand se trimit haine de calcat exista mici inconveniente, retusuri, care fac purtarea acestora imediata imposibila. Noi oferim rezolvarea acestor neplaceri, inclus in costul comenzii, in momentul in care ne sunt sesizate.

Responsabili fata de tine

Apretam comanda de calcat haine exclusiv cu apret bio pe baza de amidon de porumb si recomandam clientilor sa returneze si refoloseasca umerasele primite. Impreuna putem salva mediul in care traim.

Adaptabilitate

Ne adaptam stilului de viata actual, aglomerat si in permanenta schimbare. Serviciile de calcat haine sunt centrate pe nevoile tale. Ne focalizam sa raspundem nevoilor tale pentru a te bucura de cat mai mult timp liber.

Valori

Credem in valori precum profesionalismul si responsabilitatea lucrului bine facut. Performanta si respectul fata de clienti sunt constantele de care tinem cont in prelucrarea fiecarei comenzi de calcat haine.

Promisiuni

Promitem procesarea comenzii de calcat haine cu cea mai mare atentie si grija. Respectam  intotdeauna marcajele de pe etichetele producatorilor si calcam doar conform instructiunilor comunicate de producator.

Metodologie

In procesul de calcat haine operam respectand cerintele fiecarui client in parte. Obtinem rufe calcate si returnate fara a implica un efort deosebit din partea clientului.

Leave a Reply